(ВИДЕО) Изгласана техничката влада – 101 пратеник гласаа ЗА

Со 101 глас „за“ Собранието ја изгласа техничката влада. Од присутните 111 пратеници никој не беше „против“ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Изгласана техничката влада – 101 пратеник гласаа ЗА