Изборната реформа конечно помина во албанскиот парламент, на ред е укинување на предизборни коалиции

Изборната реформа, што беше договорена со посредство на странски дипломати, е еден од 15 услови за почеток … Продолжи со читање Изборната реформа конечно помина во албанскиот парламент, на ред е укинување на предизборни коалиции