Изборите на 8 мај ќе ги следат речиси 2 000 домашни и странски набљудувачи и новинари

За следење на вториот круг од претседателските и изборите за пратеници се акредитирале вкупно 1 999 набљудувачи … Продолжи со читање Изборите на 8 мај ќе ги следат речиси 2 000 домашни и странски набљудувачи и новинари