Изборите ги следат над 200 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР, првичните наоди Мисијата ќе ги соопшти утре

Шефицата на набљудувачката Мисија на ОБСЕ/ОДИХР денеска во изјава за медиумите рече дека целиот изборен процес го … Продолжи со читање Изборите ги следат над 200 набљудувачи на ОБСЕ/ОДИХР, првичните наоди Мисијата ќе ги соопшти утре