Избори за шеф на ОЈО ГОКК: Седум гласа за победникот Абази во Штип, а нула за ривалот Незири во Гостивар

Анализата на гласовите покажува дека освен на гласачкото место во „неговото“ обвинителство – ВЈО Гостивар, победникот Ислам … Продолжи со читање Избори за шеф на ОЈО ГОКК: Седум гласа за победникот Абази во Штип, а нула за ривалот Незири во Гостивар