Ивановска: Предвременото полагање правосуден испит било масовна појава

Претседателката на Антикорупциската комисија, посочи дека не можеле да откријат кој е тој што му дозволил на … Продолжи со читање Ивановска: Предвременото полагање правосуден испит било масовна појава