Ивановска: Да му дадеме простор на новиот шеф на ОЈО ГОКК, но сликата до сега не е поволна

По мене, се заборави на критериумите за квалитет на оценките што ги дава Советот на јавни обвинители … Продолжи со читање Ивановска: Да му дадеме простор на новиот шеф на ОЈО ГОКК, но сликата до сега не е поволна