Итно да се донесе законот за рестриктивни мерки, побара СДСМ по додавањето нови имиња на „црната листа“ на САД

Од СДСМ велат дека треба веднаш да се создадат можности сите вакви случаи наведени од стратешките партнери … Продолжи со читање Итно да се донесе законот за рестриктивни мерки, побара СДСМ по додавањето нови имиња на „црната листа“ на САД