Истражување на ИРЛ и „Инсајт стори“: Шпионскиот софтвер „Предатор“ нелегално се развивал во Скопје

Документите до кои дошле новинарите на ИРЛ и тимот на „Инсајт стори“ откриваат дека софтверот за следење … Продолжи со читање Истражување на ИРЛ и „Инсајт стори“: Шпионскиот софтвер „Предатор“ нелегално се развивал во Скопје