Историска пресуда во САД: Трамп прогласен за виновен за поткуп на порно ѕвезда

Со ова, Трамп стана првиот американски претседател кој е осуден за кривично дело. За време на објавата … Продолжи со читање Историска пресуда во САД: Трамп прогласен за виновен за поткуп на порно ѕвезда