Ист непријател, поинаков приод: Зошто САД и Европа имаат различни стратегии за пандемијата?

Формулата која доби амин од администрацијата на Бајден може да се сумира во една реченица – ако … Продолжи со читање Ист непријател, поинаков приод: Зошто САД и Европа имаат различни стратегии за пандемијата?