Исчезната 20-годишна девојка од Албанија во околината на Скопје, полицијата добила пријава

Од Министерството за внатрешни работи (МВР) за „360 степени“ потврдуваат дека случајот вчера ѝ бил пријавен на … Продолжи со читање Исчезната 20-годишна девојка од Албанија во околината на Скопје, полицијата добила пријава