Исчезнал внукот на Љубе Бошкоски, неговите блиски велат дека бил наводно киднапиран и префрлен во украден автомобил

Самоил Костадиновски е внук на поранешниот министер за внатрешни работи и актуелен лидер на Обединети за Македонија, … Продолжи со читање Исчезнал внукот на Љубе Бошкоски, неговите блиски велат дека бил наводно киднапиран и префрлен во украден автомобил