„ИРД инженеринг“ потпиша договор за консултант и надзор за автопатите на коридорите 8 и 10-д што ќе ги гради „Бехтел и Енка“

Со потпишувањето на договорот почнува преговарачкиот процес со американско-турскиот конзорциум „Бехтел и Енка“ за изградба на четири … Продолжи со читање „ИРД инженеринг“ потпиша договор за консултант и надзор за автопатите на коридорите 8 и 10-д што ќе ги гради „Бехтел и Енка“