Иранскиот претседател најави истрага за смртта на 22-годишната девојка која беше притворена од полицијата оти не носела хиџаб

Иранскиот претседател рече дека контактирал со семејството на починатата девојка и ветил оти случајот ќе биде детално … Продолжи со читање Иранскиот претседател најави истрага за смртта на 22-годишната девојка која беше притворена од полицијата оти не носела хиџаб