Иран негира дека ја снабдува Москва со дронови за војната во Украина   

„Објавената вест за тоа дека Иран ѝ обезбедува беспилотни летала на Русија имаат политички амбиции и се … Продолжи со читање Иран негира дека ја снабдува Москва со дронови за војната во Украина