Ирак и Азербејџан нудат помош во потрагата по хеликоптерот на Раиси, САД со внимание ги следат деталите за несреќата

Ајатолахот Али Хамнеи одржа итен состанок на Советот за безбедност и преку државната телевизија порача дека нацијата … Продолжи со читање Ирак и Азербејџан нудат помош во потрагата по хеликоптерот на Раиси, САД со внимание ги следат деталите за несреќата