(ИНТЕРАКТИВНА МАПА) С Македонија стартува со имунизација, а Израел стигна до четири милиони вакцинирани

17 февруари 2021 година во земјава ќе се памети како датум кога со помош на медицинската наука … Продолжи со читање (ИНТЕРАКТИВНА МАПА) С Македонија стартува со имунизација, а Израел стигна до четири милиони вакцинирани