Инспекторите вечерва на терен во пекарите, директорот на ДПИ порача дека леб ќе има

Никој нема да биде поштеден од законот и ќе се санкционира без селективност! Економската криза треба да … Продолжи со читање Инспекторите вечерва на терен во пекарите, директорот на ДПИ порача дека леб ќе има