Инспекторите од утре во акција за цените на тестенините и млекото

Во случај да се утврди прекршување на одлуките, од Државниот пазарен инспекторат велат дека ќе следуваат казни … Продолжи со читање Инспекторите од утре во акција за цените на тестенините и млекото