Инспекторите на ДПИ на терен, се вршат контроли на увозниците на овошје и зеленчук

Со контролата на ДПИ се опфатени увозници на зеленчук и овошје во Скопје, а влезено е и … Продолжи со читање Инспекторите на ДПИ на терен, се вршат контроли на увозниците на овошје и зеленчук