Инспектори се во битолската болница, директорот е на пат за Скопје да реферира за случајот со шестгодишната Јана

Веќе е почнат вонреден надзор за тоа што се случило во Битола, директорот е веќе на пат … Продолжи со читање Инспектори се во битолската болница, директорот е на пат за Скопје да реферира за случајот со шестгодишната Јана