Инспекторатот ќе проверува дали вештачки се прави недостиг на пелети и огревно дрво

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи најави дека Владата ќе го задолжи Инспекторатот да провери дали во … Продолжи со читање Инспекторатот ќе проверува дали вештачки се прави недостиг на пелети и огревно дрво