(ИНФОГРАФИК) Анализа на изборите во Тетово: Само Беса освои и повеќе мандати и повеќе гласови

Беса доби 9 620 гласа или речиси една третина (32,4 %) од сите што излегоа на избирачките … Продолжи со читање (ИНФОГРАФИК) Анализа на изборите во Тетово: Само Беса освои и повеќе мандати и повеќе гласови