Индија ќе добие меѓународна помош за да се справи со драматичната ситуација со ковид-19

Се прават интензивни меѓународни напори да ѝ се помогне на Индија за да се справи со драматичната … Продолжи со читање Индија ќе добие меѓународна помош за да се справи со драматичната ситуација со ковид-19