„Империја“: ОЈО ГОКК поднесе обвинение против три лица, бара конфискација на имот од 4,7 милиони евра

Покрај денешното обвинение во рамки на случајот „Империја“, според кое обвинетите се гонат за злоупотреба на службена … Продолжи со читање „Империја“: ОЈО ГОКК поднесе обвинение против три лица, бара конфискација на имот од 4,7 милиони евра