Имаме соработка со Антикорупациска, но дел од иницијативите што ни ги доставуваат се „празни“ – велат од ОЈО ГОКК

Шефот на обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција, Ислам Абази, на денешниот брифинг со новинарите, … Продолжи со читање Имаме соработка со Антикорупациска, но дел од иницијативите што ни ги доставуваат се „празни“ – велат од ОЈО ГОКК