Имаме и македонски модел за уставни измени, рече Ковачевски за тоа дали е прифатлив хрватскиот пример

Премиерот вели дека не е само хрватскиот модел што го предлагаат партиите, туку има и други модели … Продолжи со читање Имаме и македонски модел за уставни измени, рече Ковачевски за тоа дали е прифатлив хрватскиот пример