Илјадници земјоделци протестираат во Германија, со трактори и камиони го блокираат центарот на Берлин

Најавена е и мапа со градови и патишта чии блокади се очекуваат. Властите ги повикале граѓаните да … Продолжи со читање Илјадници земјоделци протестираат во Германија, со трактори и камиони го блокираат центарот на Берлин