ИЈЗ: Намален бројот на смртни, но и на оздравени ковид-случаи

Според возрасната група, најмногу заразени со ковид-19 има меѓу луѓето над 60 години Анализите на Институтот за … Продолжи со читање ИЈЗ: Намален бројот на смртни, но и на оздравени ковид-случаи