Идеја на Спасеновски – со промена на државниот грб да се придобие ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени

Во 2014 година владата на Никола Груевски предложи нов државен грб кој во централниот дел би имал … Продолжи со читање Идеја на Спасеновски – со промена на државниот грб да се придобие ВМРО-ДПМНЕ за уставните измени