И Заев и Мицкоски немаат проблем етничката припадност да стои во личната карта

Мицкоски вели дека инсистира да се донесат вакви законски измени, а Заев вчера исто така изјави дека нема … Продолжи со читање И Заев и Мицкоски немаат проблем етничката припадност да стои во личната карта