И вицепремиерот за европски прашања бара итно да се расчисти случајот со европските пари за фризерница

Веднаш да се расчисти случајот со Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, повика вечерва вицепремиерот … Продолжи со читање И вицепремиерот за европски прашања бара итно да се расчисти случајот со европските пари за фризерница