И раководството на ВМРО-ДПМНЕ закажа конгрес, ама редовен и во ноември

Централниот комитет вечерва, по предлог на Извршниот комитет, го одреди месецот кога ќе се одржи редовниот и … Продолжи со читање И раководството на ВМРО-ДПМНЕ закажа конгрес, ама редовен и во ноември