И приватни болници ќе ѝ бидат на располагање на државата – за дневен надомест од околу 8 илјади денари?

Во кризна состојба, според членот 33 од законот што ја регулира оваа проблематика, може да се користат … Продолжи со читање И приватни болници ќе ѝ бидат на располагање на државата – за дневен надомест од околу 8 илјади денари?