И Ковачевски тврди дека ги добиле сите позитивни мислења за да му дадат државјанство на Онишченко

Владата, вели премиерот, доделила државјанство врз основа на позитивните мислења што ги добила И премиерот Димитар Ковачевски … Продолжи со читање И Ковачевски тврди дека ги добиле сите позитивни мислења за да му дадат државјанство на Онишченко