И Ковачевски со критика за работата на некои медиуми, само не им ги спомна имињата

Што се однесува до мене, можам да кажам дека во државата има медиум чијашто уредувачка политика повеќе … Продолжи со читање И Ковачевски со критика за работата на некои медиуми, само не им ги спомна имињата