И ЕУ порача дека прашањето со Русковска и Муареми треба да го решат надлежните органи

За барањето на Русковска, вчера се огласија и од амбасадата на САД во земјава со иста порака … Продолжи со читање И ЕУ порача дека прашањето со Русковска и Муареми треба да го решат надлежните органи