И денеска висока бројка на заразени: 383 нови случаи од 1 648 тестирања

Министерството за здравство информира во последните 24 часа се направени 1 648 тестирања и од нив се … Продолжи со читање И денеска висока бројка на заразени: 383 нови случаи од 1 648 тестирања