И Блупринт-групата бара од Пендаровски да не става потпис на указот за измените во Кривичниот законик

Од Блупринт-групата предупредуваат дека доколку стапат во сила, измените во Кривичниот законик ќе предизвикаат непоправливи последици во … Продолжи со читање И Блупринт-групата бара од Пендаровски да не става потпис на указот за измените во Кривичниот законик