И Ахмети прогласи победа, со зборовите „орелот се врати“

ДУИ, според партискиот лидер, освоила над 100 илјади гласови и 12 мандати, наспроти близу 87 илјади гласови … Продолжи со читање И Ахмети прогласи победа, со зборовите „орелот се врати“