Хутите запленија брод во Црвеното Море, Израел обвинува дека Иран стои зад инцидентот

Кабинетот на израелскиот премиер нагласи дека Израел нема никаква врска со сопственоста, работењето или составот на меѓународниот … Продолжи со читање Хутите запленија брод во Црвеното Море, Израел обвинува дека Иран стои зад инцидентот