Од утре прекинува бесплатниот превоз во ЈСП поради загадениот воздух

Епизодата од два последователни дена со висока загаденост е прекината во Скопје и престануваат да важат препораките … Продолжи со читање Од утре прекинува бесплатниот превоз во ЈСП поради загадениот воздух