Како Зибери од „бранител“ на ДУИ на последните избори, стана кандидат за бранител на правата на граѓаните

Другите кандидати за народен правобранител – Стафа, Костов и Јовановски не ги загрозија позициите на Зибери, кој … Продолжи со читање Како Зибери од „бранител“ на ДУИ на последните избори, стана кандидат за бранител на правата на граѓаните