Хрватин на средба со Грковска: Независноста на правосудниот систем е поврзана со одговорноста на судиите

Хрватскиот врховен судија Бранко Хрватин, кој е во посета на земјава со цел да направи воведни подготовки … Продолжи со читање Хрватин на средба со Грковска: Независноста на правосудниот систем е поврзана со одговорноста на судиите