Хил: САД бараат објаснување од Србија што е потпишано со Русија

Шефот на делегацијата на Европската Унија во Србија, Емануел Жофре, вели дека сега не е време за … Продолжи со читање Хил: САД бараат објаснување од Србија што е потпишано со Русија