Хил ги повика Србите да се вратат во институциите, а Косово да ги почитува обврските

Тој ги повика двете страни да го „изберат патот на дијалогот и да се воздржат од дејствија … Продолжи со читање Хил ги повика Србите да се вратат во институциите, а Косово да ги почитува обврските