Хеликоптери се вклучија во потрагата по Данка Илиќ која исчезна пред пет дена во околината на Бор

Покрај спасувачи, пожарникари и полицајци од денеска во потрагата се вклучија и два хеликоптера кои го пребаруваат … Продолжи со читање Хеликоптери се вклучија во потрагата по Данка Илиќ која исчезна пред пет дена во околината на Бор