Хан: Северна Македонија е на одличен пат кон ЕУ, сите политички сили треба да соработуваат, ова е тимска задача

Јас сум уверен дека на крај Северна Македонија ќе стане можеби 28. членка на ЕУ. Знам дека … Продолжи со читање Хан: Северна Македонија е на одличен пат кон ЕУ, сите политички сили треба да соработуваат, ова е тимска задача