Хамас: Штетата од војната во Газа е 30 милијарди долари, уништени се дури 80 отсто од зградите

Целокупната штета е на станбени згради, економски објекти и инфраструктура како патишта, цевки за струја и вода … Продолжи со читање Хамас: Штетата од војната во Газа е 30 милијарди долари, уништени се дури 80 отсто од зградите